Omladinski kamp “SOLARNA AKADEMIJA”

Pokret gorana Novog Sada posle prošlogodišnjeg izuzetno uspešnog omladinskog kampa pod nazivom „Solarna akademija“ i ove godine orgnizuje istoimeni kamp koji će se po drugi put održati u Sremskim Karlovcima u Ekološkom centru ” Radulovački ” ( www.ekoloskicentar.org )
Ovo je idealna prilika za sve one koji imaju želju da nauče kako da na ovaj način sačuvaju zdravu životnu sredinu i kako se štedi i proizvodi električna enegija, steknu i praktične veštine potrebne za samostalnu izradu i primenu obnovljivih izvora energije sa akcentom na solarnu energiju.

 

Gde: U Sremskim Karlovcima,
u Ekološkom centru Radulovački (www.ekoloskicentar.org)

Kada: Od 25. do 31. avgusta 2014. godine

Cilj: Dа učesnici nаuče nešto više o samom procesu dobijаnjа električne energije od Suncа, kаo i dа prаktično primene stečeno znаnje

Ko može da se prijavi: Svi zainteresovani mladi od 15 do 30 godina koji cene životnu sredinu i žele da nauče praktične veštine na temu sastavljanja mini solarne elektrane

Kako se prijaviti: Popunjavanjem aplikacionog formulara (koji mogu preuzeti sa sajta www.pokretgorana.org.rs) i slanjem na e-mail adresu office@pokretgorana.org.rs najkasnije do 15. jula u 16h.

Način rada: Nakon uvodnog predavanja o obnovljivim izvorima energije i procesu dobijanja električne energije od energije Sunca, sledi grupni praktični rad, uz stručno vođstvo, kroz ceo proces sastavljanja mini solarne elektrane.

Kotizacija za prijavu na kamp iznosi 7000 dinara. Ukoliko učesnik ne bude primljen na kamp ili odustane pre početka održavanja, vraća mu se uplaćeni iznos.

Potvrda o učešću: Do 25. jula u 16h će svi učesnici primljeni na kamp „Solarna akademija“ dobiti potvrdu o učešću na e-mail adresu uz detaljan program

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s