O blogu

Ovo je blog koji vodi jedan sada već diplomirani ekonomista i zaljubljenik u obnovljive izvore energije. Lajkujte i sherujte vijesti sa svojim prijateljima, ispravite me u nekim navodima ako griješim jer svima nam je isti cilj a to je ostvarivanje održivog razvoja naše zajednice.
S obzirom na struku iz koje dolazim, o solarnoj energiji će ovde biti priče uglavnom sa ekonomskog aspekta. Preskočiću upoznavanje sa solarnom energijom, jer ako ste na ovom blogu onda sigurno da znate dosta.
Fokus će biti na tržištu Zapadnog Balkana (Hrvatska, Bosna, Crna Gora, Srbija i Makedonija), pravna regulativa tih zemalja te mogućnosti finansiranja ovakih poduhvata.

Dragan Markelić

2 komentara na “O blogu

  1. hallo ,super da i u bosni zapocinje bisnis sa suncevom-svjetlosnom energijom i ja am zainteresovana za ovaj posao,Molim vas pisi te mi kako i kojim putem dase ukljucim u ovaj posao.hvala.

  2. Pozdrav. Upoznao bih vas sa novotarijom na svetkom trzistu koja ce u sledecih nekoliiko meseci potrpuno izmeniti vidjenje solarnih krovova. U pitanju je solarni crep. Isti nije ogranicen kao solarni paneli vec ima veliki broj varijacijja boja, oblika, dimenzija i snage. Vise informacija mozete naci na:
    https://www.powerroofsystems.com

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s